Centro


En el corazón de la Costa Brava


Parking


Parking privado para tu vehículo y bicis


Internet


Internet gratuito con fibra optica


Playa


Justo al lado de todas las playas


 

Apartamento Antic Plankton

Calella de Palafrugell

L’Apartament Antic Plankton fou renovat el 2016. Consta de 60m2 d’habitatge amb balcó i 11m2 de plaça de pàrquing privada i coberta.
L’apartament està perfectament equipat per viure i disposa de totes les comoditats bàsiques. Consta de 2 habitacions complertes (una amb llit de matrimoni i una amb 2 llits individuals) per a 4 persones, cuina complerta totalment equipada amb estris, saló menjador, bany amb dutxa, rentadora, planxa, estenedor, wifi gratis exclusiu amb fibra òptica, TV, bressol, trona…. ideal per a famílies amb nens.

Sa Riera - Begur

L’Apartament Antic Plankton – Sa Riera, Begur fou renovat el 2023. Consta de 70m2 d’habitatge amb un gran balcó i plaça de pàrquing privada i coberta.
L’apartament està perfectament equipat per viure i disposa de totes les comoditats bàsiques. Consta d’1 habitació complerta i un saló-habitació adaptats per a 4 persones, cuina complerta totalment equipada amb estris, saló menjador, bany amb dutxa, rentadora, planxa, estenedor, wifi gratis exclusiu amb fibra òptica, TV, bressol, trona…. ideal per a famílies amb nens. També consta d’aire condicionat!

Alguns dels nostres proveïdors