SOBRE L’APARTAMENT ANTIC PLANKTON:

L’any 2004, on ara hi ha l’apartament, hi havia l’hotel Plankton, el qual va ser inaugurat als anys 60 per la Família Tarrat-Miquel, i fou un referent per moltes famílies que volien estiuejar a la Costa Brava, quan encara no era un lloc turístic com ho és ara. L’apartament Antic Plankton és la continuïtat de l’hotel Plankton, al vell mig del nucli antic de Calella de Palafrugell.

L’Apartament Antic Plankton fou renovat el 2016. Consta de 60m2 d’habitatge amb balcó i 11m2 de plaça de pàrquing privada i coberta.

L’apartament està perfectament equipat per viure i disposa de totes les comoditats bàsiques. Consta de 2 habitacions complertes per a 4 persones, cuina complerta totalment equipada amb estris, saló menjador, bany amb dutxa, rentadora, planxa, estenedor, wifi gratis exclusiu amb fibra òptica, TV, bressol, trona…. ideal per a famílies amb nens.

SITUACIO, SOBRE EL POBLE I LA ZONA:

Calella de Palafrugell és un lloc màgic a la Costa Brava, un encantador poble de pescadors. L’Apartament Antic Plankton està situat just al centre antic de Calella, al davant de l’església de Sant Pere.

El fet que estigui al Mig de la vila antiga de Calella, fa que estigui a prop de tot el necessari: botigues, supermercat, fleques, caixers, restaurants, farmàcia… i com no la platja més coneguda de Calella, la platja del Port Bo, on cada any s’hi celebren les conegudes Havaneres de Calella de Palafrugell. Des de la terrassa de l’apartament podreu escoltar les havaneres de forma gratuïta. Inclús, serveix de llotja Premium per a events que es produeixin a la plaça de l’església, com ara casaments, concerts, visites de gent important…

Al costat de l’apartament hi ha un parc infantil per als més petits, així com la plaça de l’esglèsia com a lloc d’esbarjo per a tota la familia.

SOBRE NOSALTRES:

L’Apartament Antic Plankton està gestionat directament pels propietaris, els quals hi van viure fins el 2014, moment en què van ampliar família.

Son llicenciats en Enginyeria en Telecomunicacions i Química, i ofereixen serveis en noves tecnologies, disseny web i sonorització per a casaments i festes.

També s’ofereix servei de suport informàtic per als clients allotjats al nostre apartament durant la seva estada.

Els propietaris viuen a pocs minuts de l’apartament, fet que els permet oferir suport als clients les 24h durant la seva estada. Per qualsevol problema o mancança que tingueu, feu-los-ho saber i us ajudaran de seguida amb tot el que puguin.

Coneixen molt bé la zona i us poden aconsellar llocs, zones i rutes per passar unes molt bones vacances.

El seu objectiu és la satisfacció dels clients durant la seva estada i que repeteixin!

CONDICIONS DE LLOGUER:

Els preus publicats són preus per nit. Al total de nits caldrà sumar-hi la neteja i les taxes. L’apartament és per a 4 persones i un bressol per a nens petits.

L’hora d’entrada és a partir de les 16h, però es pot entrar abans si hi ha disponibilitat. L’hora de sortida és a les 10h, però es pot sortir abans o després segons disponibilitat.

El preu de la neteja inclou jocs de llits, tovalloles per tots, material de neteja, així com la trona i bressol per a nadons totalment gratuït. El cost són 80€.

Per tal de confirmar una reserva, es demana una paga i senyal. Així com una fiança de 200€ com a dipòsit de seguretat el dia d’entrada a l’apartament, que es retorna el dia de la sortida si tot està correcte i en bones condicions, tal i com es va trobar en el moment de l’entrada.

A banda, es cobrarà el consum elèctric de 6 €/nit. Així com la taxa turística de 0,99 € per persona i nit a majors de 16 anys.

Apartament està registrat amb el número HUTG-022.416-44