SOBRE L’APARTAMENT ANTIC PLANKTON – SA RIERA, BEGUR:

L’Apartament Antic Plankton – Sa Riera, Begur fou renovat el 2023. Consta de 70m2 d’habitatge amb un gran balcó i plaça de pàrquing privada i coberta.
L’apartament està perfectament equipat per viure i disposa de totes les comoditats bàsiques. Consta d’1 habitació complerta i un saló-habitació adaptats per a 4 persones, cuina complerta totalment equipada amb estris, saló menjador, bany amb dutxa, rentadora, planxa, estenedor, wifi gratis exclusiu amb fibra òptica, TV, bressol, trona…. ideal per a famílies amb nens. També consta d’aire condicionat!

SITUACIO, SOBRE EL POBLE I LA ZONA:

La platja de Sa Riera de Begur és un dels llocs exclusius de la Costa Brava.

SOBRE NOSALTRES:

L’Apartament Antic Plankton – Sa Riera, Begur està gestionat directament pels propietaris.

Son llicenciats en Enginyeria en Telecomunicacions i Química, i ofereixen serveis en noves tecnologies, disseny web i sonorització per a casaments i festes.

També s’ofereix servei de suport informàtic per als clients allotjats al nostre apartament durant la seva estada.

Els propietaris viuen a pocs minuts de l’apartament, fet que els permet oferir suport als clients les 24h durant la seva estada. Per qualsevol problema o mancança que tingueu, feu-los-ho saber i us ajudaran de seguida amb tot el que puguin.

Coneixen molt bé la zona i us poden aconsellar llocs, zones i rutes per passar unes molt bones vacances.

El seu objectiu és la satisfacció dels clients durant la seva estada i que repeteixin!

CONDICIONS DE LLOGUER:

Els preus publicats són preus per nit. Al total de nits caldrà sumar-hi la neteja i les taxes. L’apartament és per a 4 persones i un bressol per a nens petits.

L’hora d’entrada és a partir de les 16h, però es pot entrar abans si hi ha disponibilitat. L’hora de sortida és a les 10h, però es pot sortir abans o després segons disponibilitat.

El preu de la neteja inclou jocs de llits, tovalloles per tots, material de neteja, així com la trona i bressol per a nadons totalment gratuït.

Per tal de confirmar una reserva, es demana una paga i senyal. Així com una fiança de 200€ com a dipòsit de seguretat el dia d’entrada a l’apartament, que es retorna el dia de la sortida si tot està correcte i en bones condicions, tal i com es va trobar en el moment de l’entrada.

A banda, es cobrarà el consum elèctric de 7 €/nit. Així com la taxa turística de 0,99 € per persona i nit a majors de 16 anys.

Apartament està registrat amb el número HUTG-026078